Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Aquest dissabte, bateig oficial dels Castellers de Solsona

15/06/2011

El proper 18 de juny els Castellers de Solsona duran a terme a la ciutat que els ha vist néixer i formar-se com a colla, el ritual del Bateig Casteller. Un riutal pel què han de passar totes i cada una de les Colles Castelleres un sol cop en la seva història. La tradició marca que a partir d'aquest moment la colla batejada ja podrà lluïr la respectiva camisa (en el nostre cas, de color groc).

La Diada anirà a càrrec de les tres colles de l'Oest de la Catalunya Central: Castellers de Solsona, Margeners de Guissona i Salats de Súria. Una Diada que començarà puntualment a 2/4 de 7 de la tarda a la Plaça de l'Ajuntament de Solsona. Una diada en el què la màxima atracció serà el 3d7 aixecat per sota que Margeners de Guissona intentarà carregar per primer cop aquesta temporada. No menys lluida aspira a ser la actuació dels Salats de Súria, uns Salats que vénen de fer la seva millor actuació carregant el 3d7 i el 4d7. Encara amb moltes incògnites es presenta l'actuació que farem els Castellers de Solsona, un repertori que segur que inclou, entre d'altres, el 3d6 i el 4d6 que ja anem consolidant mica a mica.

Un cop acabada la Diada i amb l'acompanyament musical dels Grallers d'Oliana ens desplaçarem els membres de les tres colles cap a la Sala Polivalent al sopar que organitza la pròpia colla i que serà gratuït pels socis de les tres colles. Un cop acabat el sopar i a la mateixa Sala Polivalent se celebrarà un concert amb grups de música locals i més tard DJ's.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!