Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

L'App del Baròmetre Casteller ja està disponible per a dispositius Android

18/12/2015

La nova aplicació per a telèfons mòbils i tabletes del Baròmetre Casteller ja es troba disponible de forma gratuïta a la tenda virtual Google Play Store per a dispositius Android. Durant el mes de gener està previst que surti també per el sistema IOS dels mòbils iPhone i tabletes iPad. L'aplicació permet consultar en lí­nia el Baròmetre Casteller, l'índex que recopila els tres millors castells i pilar de cada colla. En aquest apartat també es pot consultar les anteriors temporades i el millor castell de cada colla entre el 2012 i el 2015.

A mes inclou d'altres paràmetres de consulta. A Grans Castells es pot consultar tota la informació sobre el millor castells: la seva cronologia, l'estadí­stica per colles i per places. Al Top100 es llisten les 100 actuacions més completes de l'era moderna, permetent filtrar per colles. A Millor Dia es recull la millor diada de fins a 85 colles, comptant tres castells i pilar, indicant la data i el lloc de realització de la seva actuació més completa. A Premi Baròmetre es recopilen les colles que han rebut o rebran el trofeu que atorga el Baròmetre Casteller i que són lliurats la Nit de Castells.  L'aplicació també ofereix un servei d'Avisos, d'alertes, amb la que els usuaris rebran notificacions directament al seu dispositiu de l'actualitat castellera (per exemple: les estrenes de cada colla durant la temporada). Des de l'aplicació es poden consultar aquests avisos en tot moment.

La nova aplicació gratuïta especialitzada en temà tica castellera és una extensió del portal barometrecasteller.cat. L'impulsor és el cronista casteller Carles Esteve i ha estat desenvolupada tecnològicament per l'empresa catalana Imobils. Està prevista la seva presentació oficial durant el mes de gener un cop estigui disponible a l'App Store i coincidint amb la proximitat de la Nit de Castells.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!