Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies CCCC

Tres ajuntaments de l'Alt Penedès s'adhereixen al document dels valors socials

22/07/2014

El document "Els Valors Socials de Fet Casteller" , de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, ha guanyat les seves primeres adhesions d'institucions de l'Alt Penedès, en concret, la dels plens dels ajuntaments d'Olesa de Bonesvalls, Santa Margarida i els Monjos i Sant Cugat Sesgarrigues.

El primer ajuntament en adherir-s-hi va ser el d'Olesa de Bonesvalls que va aprovar la seva adhesió per unanimitat al ple del passat 29 de maig. Li ha seguit Santa Margarida i els Monjos, en el ple del passat 2 de juny, i Sant Cugat Sesgarrigues, amb una moció aprovada al ple del passat 9 de juliol, ambdós també ho van aprovar per unanimitat. En l'aprovació es destaquen "la llarga tradició castellera del Penedès" i que "els valors que es descriuen són necessaris per la convivència social i per al progrés del país." També un quart ajuntament ja ha confirmat que debatrà aquesta adhesió al proper mes de setembre.

Aquesta iniciativa va sortir de la Junta de la Colla Jove de Vilafranca que va decidir, per convenciment i seguint les recomanacions que la Coordinadora va fer a totes les colles, presentar aquesta proposta d'adhesió a tots els ajuntaments de l'Alt Penedès excepte Gelida, per comptar amb una colla pròpia.

D'aquesta manera, uns 25 ajuntaments s'han adherit ja al document, que podeu consultar aquí, entre ells alguns dels més importants del país i del món casteller, com ara Tarragona, Barcelona, Mataró, Valls, Vilanova i la Geltrú o Badalona. 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!