Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Les colles castelleres col·laboren amb la Marató de TV3

15/12/2011

Diverses colles castelleres de Catalunya han programat activitats per recollir fons per la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits. Algunes d'aquestes activitats s'han fet al llarg de les setmanes anteriors, mentre que el gruix es faran aquest mateix cap de setmana, coincidint amb la pròpia Marató, el diumenge.

En aquest sentit, els Castellers de Vilafranca acullen el diumenge, al llarg de tot el dia, una recollida de sang a la seva seu social, Cal Figarot. La Colla Castellera de Figueres, per la seva banda, inclouen un sorteig solidari dins la Quina que fan també aquell mateix dia. Per la seva banda, els Castellers de Badalona tancaran les activitats solidàries de la seva població aixecant un pilar. 

El dia abans, dissabte, els Sagals d'Osona recorreran el mercat tradicional de Nadal que es fa a Vic, fent pilars i recollint euros per la Marató. La jornada acabarà amb una butifarrada també solidària. També dissabte, els Moixiganguers d'Igualada han organitzat una projecció del documental 165 Regent Street, a les set de la tarda a l'Espai Cívic Centre. L'empresa Punto Blanco aportarà dos euros per cada assistent. 

Finalment, pel que fa als actes previs, cal recordar l'assaig que van fer al Raval de Montserrat els Minyons de Terrassa, el passat 20 de novembre, així com el passi de la pel·lícula Enxaneta 3D, diumenge passat als Ocine de Tarragona

 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!