Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

Trenta-dues colles participaran al Concurs de Castells el 6 i 7 d'octubre

07/09/2012

Un cop tancat el Rànquing Estrella Concurs el passat 31 d’agost, l’organització del Concurs de Castells ha fet públiques aquest dijous les 32 colles que participaran al Concurs de Castells a la Tarraco Arena Plaça. Tan sols els Minyons de Terrassa han rebutjat la invitació a participar-hi, i l’organització ha convidat, a més de les trenta primeres classificades i tal com ja havia anunciat, les colles de Tarragona que no s’havien classificat.

Finalment, les vint colles que actuaran el dissabte a partir de les 16:30 són: Xicots de Vilafranca, Sagals d’Osona, Castellers de Sant Cugat, Marrecs de Salt, Bordegassos de Vilanva, Nens del Vendrell, Castellers de Terrassa, Margeners de Guissona, Moixiganguers d’Igualada, Xics de Granollers, Colla Jove de Castellers de Sitges, Castellers d’Esplugues, Castellers del Poble Sec, Castellers de Badalona, Minyons de l’Arboç, Castellers de la Sagrada Família, Nois de la Torre, Tirallongues de Manresa, Castellers de Sant Pere i Sant Pau i Xiquets del Serrallo.

Les dotze primeres colles classificades, que actuaran diumenge a partir de les 10 h, són: Castellers de Vilafranca, Vella de Valls, Jove de Tarragona, Joves de Valls, Xiquets de Tarragona, Capgrossos de Mataró, Castellers de Sants, Castellers de Barcelona, Castellers de Sabadell, Castellers de la Vila de Gràcia, Xiquets de Reus i Castellers de Lleida.

Aquest dissabte 8 de setembre, a partir de les 18:30 h, la sala d’ates de l’Antiga Audiència acollirà l’acte del sorteig de l’ordre d’actuació i d’ubicació a plaça.

Venda d'entrades

Les entrades per al XXIV Concurs es posaran a la venda el dijous 13 de setembre a partir de les 12 h i es podran adquirir exclusivament a través de la pàgina www.tarracoticket.cat. En total es posaran a la venda al públic 11.000 entrades (5.500 entrades per a la jornada de dissabte i 5.500 per a la jornada de diumenge). L’organització posarà a disposició de les colles participants un nombre limitat d’entrades per als seus compromisos. En concret, cadascuna de les 12 colles participants a la jornada de diumenge disposarà de 30 entrades, mentre que cadascuna de les 20 colles participants a la jornada de dissabte en disposarà de 20. Totes les entrades seran no numerades i costaran 12 euros. Finalment no s’oferirà un abonament per als dos dies a causa de problemes tècnics de darrera hora.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!