Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Maig

Diada de Sant Roc a Badalona

04/05/2014

Actuació amb motiu de la fira d'artesania de Sant Roc, a càrrec de les colles:

  • Castellers de Badalona
  • Castellers de Sant Feliu

Lloc
Plaça Roja
Població
BADALONA
Hora
12:00


Resultats
Colla Ronda Intent Tipus de castell Resultat
Castellers de Badalona 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 QUATRE DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descarregat
3 1 TRES DE SIS Descarregat
4 1 DOS / TORRE DE SIS Intent
4 2 QUATRE DE SIS Descarregat
5 1 PILAR DE CINC Descarregat
Castellers de Sant Feliu 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 TRES DE SIS Descarregat
3 1 QUATRE DE SIS Descarregat
4 1 TRES DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat


Comentaris de les colles
Castellers de Badalona
Els Castellers de Badalona estrenen el primer pilar de 5 de la temporada a Sant Roc

Després de donar el tret de sortida a les Festes de Maig el divendres amb el pilar del mocador al Sant i el pilar caminat de la Nit del Mono, i de participar ahir a l'ofrena dels ous a les clarisses, els Castellers de Badalona han actuat aquest diumenge a la XXXII Fira de l'Artesania i Mostra d'Entitats de Sant Roc, acompanyats dels Castellers de Sant Feliu.

Els de la camisa micaco han plantejat una diada amb castells de 6 per seguir rodant el tronc i donar confiança a la canalla de cara a seguir la seva preparació de cara a la XVII Diada Castellera de Festes de Maig del proper diumenge 18. Després d'un pilar de 4 d'entrada, han presentat un 4de6 amb agulla que, tot i estar una mica tancat al pis de terços, no ha presentat cap problema per descarregar-se.

En segona ronda, els micacos han descarregat un plàcid 3de6 en el que han introduït estrenes tant a tronc com a canalla. Com a tercer castell, la colla badalonina ha bastit un 2de6 força lleuger. Tot i ser una construcció que tenen dominada com demostra el treball als assajos i les 4 torres de 6 descarregades en el que portem d'any, les dificultats de l'enxaneta a la pujada han fet que el castell s'allargués i comencés a patir, per finalment caure un cop ja s'estava desmuntant.

Malgrat això, la Colla Micaco s'ha refet i en ronda de repetició ha descarregat sense cap dificultat el 4de6. Un cop recuperades les sensacions, els Castellers de Badalona han volgut acabar la diada amb l'estrena del pilar de 5, que encara no havien fet aquesta temporada. L'estructura ha pujat un pèl tremolosa, però una defensa amb ofici dels seus integrants ha servit perquè els de la camisa micaco s'anotessin el primer pilar de 5 de la temporada.

A més de a Sant Roc, aquest diumenge també s'ha pogut veure els micacos a la Festa del Badiu, on a més de la seva paradeta i de realitzar tallers i activitats de la canalla durant tot el matí, també han seguit recollint participacions per la seva rifa "T'aixequem 1 pilar per 1 €", en la que per 1 euro s'entra en el sorteig d'un pilar de la colla a Badalona o a les poblacions veïnes de Montgat, Tiana, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs i Barcelona. Les butlletes encara es podran adquirir els dilluns, dimarts i divendres al local dels Castellers de Badalona en horari d'assaig, així com el diumenge 18 de maig a la Diada Castellera de Festes de Maig. Aquell mateix dia els micacos realitzaran el sorteig i comunicaran el resultat a la persona escollida.Arxius de les colles
Pdfels-castellers-de-badalona-sapunten-el-pilar-de-5-a-sant-roc.pdf


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!