Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

Torna l'informatiu casteller de Catalunya Ràdio '3 Rondes' amb nous aires

29/05/2014

La desena temporada del programa 3 Rondes, que s'emet per Catalunya Informació, arrencarà aquest diumenge 1 de juny a les 21:30 h amb Josep Almirall i David Prats com a conductors. Així, David Prats s'incorpora a l'espai després d'haver desenvolupat una proactiva col·laboració durant la temporada passada.

El 3 Rondes 2014 té com a objectiu posar a l'abast dels oients de la ràdio pública catalana tota la informació que es genera al voltant de la vuitantena de colles que existeixen dins del món casteller. A més, inclourà l'anàlisi, la reflexió i la valoració de les diades castelleres del cap de setmana. L'opinió dels especialistes i diferents entrevistes amb els protagonistes també ocuparan un bon gruix de l'informatiu.

Durant el juliol i l'agost, coincidint amb la programació estiuenca, el programa s'emetrà en antena conjunta per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, i durarà mitja hora més, és a dir, de 21 a 22 h, incorporant una tertúlia l'última mitja hora.

Fidelitat amb Sant Fèlix i el Concurs

Com a any parell, aquest 2014 hi haurà Concurs de Castells a Tarragona, els dies 4 i 5 d'octubre. Des del programa s'anirà informant, setmana rere setmana, de com es couen els preparatius i com l'afronten les agrupacions participants. A més, aquell cap de setmana Catalunya Informació i Catalunya Ràcio es desplaçaran, com és habitual, fins a la capital tarragonina per informar a bastament sobre l'esdeveniment. Un desplegament tècnici humà similar hi haurà el 30 d'agost a Vilafranca, amb motiu de la diada de Sant Fèlix, on participen les quatre millors colles del panorama casteller.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telephone: 977 605 206
Address: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Like this screen?share it