Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

En marxa la 4a edició del taller "Tots som una Colla" a Molins de Rei

09/05/2013

La Colla Castellera de Molins de Rei, Matossers, juntament amb el Servei Local de Català i la Regidoria de Nova Ciutadania de l'Ajuntament molinenc, organitzen, per quart any consecutiu, el taller d'introducció als castells "Tots som una colla".El taller tindrà lloc el dimecres 15 de maig, a partir de les 19 hores, a la Federació Obrera (Jacint Verdaguer, 48).

Aquest taller s'organitza pensant en tota aquella gent que, vinguda de fora de Catalunya, està intentant trobar una porta a través de la qual integrar-se en la societat que l'acull, però també per a tots aquells i aquelles que, tenint una colla ben a prop, encara no han tingut l'oportunitat d'acostar-se a aquest món tan particular de les construccions humanes.

La col·laboració de Matossers amb el Servei Local de Català comença fa quatre anys amb la primera de les edicions d'aquesta activitat. Han estat quatre anys profitosos d'estrènyer llaços i de col·laboracions, d'entre les quals cal destacar el paper de la colla castellera (en conjunt) com a parella lingüística per a aprenents de català.

Nou espai

Per primera vegada, aquest taller es farà en el marc de la Federació Obrera. En aquest edifici es fan, al llarg del curs, classes de català per a algun dels grups del Servei Local de Català i també és la seu de Matossers. En aquest edifici trobem el "castellòdrom", l'espai on els de la camisa marró argila practiquen les seves construccions.

"Al castell tothom hi és benvingut i tothom hi és convidat. Al taller "Tots som una Colla", evidentment, també", han recordat des de l'organització.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telephone: 977 605 206
Address: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Like this screen?share it