Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

“Quarts de Nou” arrenca diumenge amb un especial de les Santes

18/07/2011

Quarts de Nou” torna a Televisió de Catalunya aquest diumenge, 24 de juliol, i fins a finals de novembre portarà l’actualitat castellera a la Televisió. Presentat per Elisabet Carnicé, el programa tindrà aquest any una presència significativa a TV3 i els diumenges a la tarda es faran retransmissions de les principals diades de l’any.

El primer programa serà un Especial de 45 minuts dedicat a la diada de les Santes de Mataró, on hi participen els Castellers de Lleida, els Castellers de Vilafranca i els Capgrossos de Mataró, colles que intentaran mostrar el millor d’elles mateixes, incloent-hi castells de gamma extra.
A més, es farà balanç de les actuacions destacades d’aquesta primera meitat de la temporada, i ens mostrarà com viu la Festa Major de Mataró gent com en Cugat, un casteller singular que aquests dies ha de fer feines, com tocar les campanes de l’església arxiprestal.
En aquest programa podrem descobrir altres sorpreses, com la presència de Igor Szpakowki, el Jordi de “Polseres Vermelles”, un dels protagonistes de la sèrie de TV3 que ha mobilitzat més admiradors en els últims anys i que ens explicarà la seva relació amb els Capgrossos de Mataró.

Aquest any el programa “Quarts de Nou” s’emetrà els dilluns en un nou horari, les 21:45, pel Canal 33 en el seu format habitual de 30 minuts. A més, dels programes especials dels diumenges a la tarda pel primer canal de Televisió de Catalunya.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telephone: 977 605 206
Address: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Like this screen?share it