Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

July

Festa major de Pallejà

13/07/2014

Amb l'actuació de les colles següents:

  • Castellers de Sant Vicenç dels Horts
  • Colla Jove de Barcelona
  • Matossers de Molins de Rei

Lloc
Avinguda Prat de la Riba, 24
Població
PALLEJÀ
Hora
12:00


Calendar of Performances
Colla Ronda Intent Tipus de castell Resultat
Castellers de Sant Vicenç dels Horts 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 QUATRE DE SET Descarregat
3 1 TRES DE SET Descarregat
4 1 QUATRE DE SET AMB AGULLA / PILAR Intent desmuntat
4 2 DOS / TORRE DE SIS Descarregat
5 1 PILAR DE CINC Descarregat
5 1 PILAR DE CINC Descarregat
Colla Castellera Jove de Barcelona 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 QUATRE DE SIS Descarregat
3 1 QUATRE DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descarregat
4 1 TRES DE SIS Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
Matossers de Molins de Rei 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 TRES DE SET Descarregat
3 1 QUATRE DE SET Intent desmuntat
3 2 QUATRE DE SET Descarregat
4 1 DOS / TORRE DE SIS Descarregat
5 1 PILAR DE CINC Descarregat


Comentaris de les colles
Matossers de Molins de Rei
Els Matossers fan la millor actuació de la temporada a Pallejà i igualen la millor de la seva història
Els Matossers de Molins de Rei marxen de vacances amb la millor actuació del que porten de temporada al sarró: el 3 de 7, el 4 de 7, la torre de 6 i el pilar de 5 per tancar l’actuació que iguala la millor de la seva història, que es remunta al 24 d’octubre de 2010 a Molins de Rei, amb motiu de la 8a Diada de la Colla. La repetició d’aquesta fita no ha estat, en aquest cas, a la vila molinenca sinó a Pallejà, on actuaven amb motiu de la Festa Major, acompanyats a plaça per la Colla Jove de Barcelona i els Castellers de Sant Vicenç dels Horts, els Carallots.
Els marró argila van fer el 3 de 7 en la primera ronda, el tercer de la temporada i que cada cop es veu més ferm. Tot seguit, els Matossers desmuntaven el 4 de 7 abans que s’acabés de preparar el pom de dalt, perquè el castell s’havia desquadrat des dels pisos inferiors, tot i que el segon 4 de 7 de la temporada es va poder descarregar amb èxit en la ronda de repetició. La torre de 6 i el pilar de 5 van rubricar l’actuació. “Ha estat una actuació molt treballada, tant a pinyes com al tronc, i amb molta calor. Ens han faltat peces habituals al pis de baixos, cosa que complica tot el castell. Però els qui han estat avui en aquesta posició han treballat molt i se’ls ha d’agrair: han estat genials! Per tot això vull felicitar la colla per la feina feta, s’han ben guanyat les vacances”, en paraules de Salva Prat, Cap de Colla dels Matossers.
Per la seva banda, els Castellers de Sant Vicenç, els Carallots, van fer un 4 de 7, un 3 de 7, el primer de la seva història; un intent desmuntat de 4 de 7 amb l’agulla i un 2 de 6 en la ronda de repetició, per acabar amb dos pilars simultanis de 5. La Jove de Barcelona va descarregar un 4 de 6, un 4 de 6 amb l’agulla i un 3 de 6, i es van acomiadar amb un pilar de 4.
Del 21 de juliol al 20 d’agost, els Matossers faran vacances d’estiu, per reprendre l’activitat castellera el 21 d’agost, amb tres activitats a la Festa Major de Castellbisbal: s’explicarà el conte Jan, puges?, es farà un taller casteller i finalment un assaig públic. Després, el 24 d’agost, a les 6 de la tarda, i també dins del marc de la Festa Major de Castellbisbal, hi haurà actuació castellera a la plaça de l’Església, al costat dels Xicots de Vilafranca.Arxius de les colles


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telephone: 977 605 206
Address: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Like this screen?share it