Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Noticias de la CCCC

Cal Figarot acull dissabte la XIX Jornada de Prevenció, centrada en la canalla

08/04/2015

Cal Figarot, la seu dels Castellers de Vilafranca, acollirà aquest dissabte la XIX edició de la Jornada de Prevenció de Lesions en el Món Casteller, coorganitzada per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, el Grup de Foment de la Ciència i la Salut en el Món Casteller i els Verds. La canalla serà l'eix central de la majoria de tallers i ponències -dedicades a aspectes tant diferents com ara la nutrició, la psicologia o aspectes tècnics) que s'inclouen dins la jornada, que arrencarà a les deu del matí i finalitzarà cap a les sis de la tarda.

Josep Cabré, president dels Castellers de Vilafranca, va explicar aquest dimarts que per la colla acollir la jornada -que és itinerant- suposa "un orgull", i més aquest any que Vilafranca és Capital de la Cultura Catalana.  Cabré també va apuntar que Cal Figarot és un "escenari atípic" per la jornada -que en les dues darreres edicions s'ha celebrat a instal·lacions universitàries- i que dissabte estarà ocupat sencer per les diferents activitats simultànies. 

Per la seva banda, Andreu Botella, membre de la junta de la CCCC responsable de temes de prevenció, va destacar que en aquesta edició s'havia aconseguit que tots els ponents, a banda d'experts en la seva matèria, tinguessin també vinculació amb el món casteller, la qual cosa garanteix més aplicabilitat dels continguts. Botella també va destacar com a novetats la inclusió d'un cine-fòrum, el lliurament dels premis a treballs de recerca universitaris i de batxillerat, i una trobada de responsables de colles universitàries. 

Dimarts al migdia el número d'inscrits se situava entorn els 200 de prop de 50 colles diferents. 

(Podeu veure el programa sencer de la jornada al pdf adjunt.)


PDF
Programa Científic Vilafranca 2015 (COLLES).pdf
E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Teléfono: 977 605 206
Dirección: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Te gusta esta pantalla?compártela