Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

Els mitjans s'aboquen per informar en directe de la diada de Sant Fèlix

28/08/2014

La diada de Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès, que se celebra aquest dissabte, ha aixecat una forta expectació mediàtica i per tant es podrà seguir en directe per diversos mitjans, tant de televisió com de ràdio i on line. La diada aplegarà els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona a partir de les 12:30 del migdia a la plaça de la Vila, en una actuació que es preveu multitudinària quant a públic i amb grans expectatives quant als castells que poden provar les colles. Alguns dels mitjans que permetran seguir la diada són:

- La Xarxa de televisions locals retransmet l'actuació en directe, en una producció conjunta de Penedès TV, Tac12 i Canal Blau. Carles Cortés i Toni Comas, presentadors del Dosos amunt, conduiran la retransmissió, que també comptarà amb els comentaris de Josep Torreño i Francesc Domènech. La retransmissió es podrà veure en directe en una vintena de televisions locals i també en streaming al web de La Xarxa. Penedès Televisió, però, oferirà la seva pròpia locució, conjunta amb Ràdio Vilafranca, i seguirà en directe les tres diades castelleres de la festa major. Per Sant Fèlix, comptaran amb Josep Maria Solé, periodista de la casa; Pep Ribes, narració i centre de dades, i els comentaris de Nani Matas, casteller dels Minyons de Terrassa.

- Televisió de Catalunya entregistrarà la diada i emetrà un programa especial del Quarts de Nou el mateix dissabte a les 19:45 per TV3. Elisabet Carnicé, Raquel Sans i Biel Duran conduiran la retransmissió, que també es podrà seguir en directe per streaming. 

Catalunya Ràdio anirà informant de desenvolupament de la diada des de les 11:00 amb connexions dels periodistes Josep Almirall i David Prats als butlletins horaris de Catalunya Ràdio i a un i tres quarts de cada hora a Catalunya Informació. 

- RAC1, com l'any passat, retransmetrà en directe l'actuació, de les 13:00 a les 16:00, amb la conducció de Xavi Aymerich. 

- Diaricasteller.cat i La Vanguardia ofereixen la possibilitat de seguir la diada en directe amb el "minut a minut" i també enllaç a l'streaming de La Xarxa. 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Teléfono: 977 605 206
Dirección: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Te gusta esta pantalla?compártela