Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Noticias de las colles

Setmana d'activitats per celebrar el 88è aniversari dels Nens del Vendrell

29/05/2014

Amb motiu del 88è aniversari, els Nens del Vendrell han organitzat una sèrie d'activitats per a la setmana que ve, obertes a la participació de castellers d'altres colles i de periodistes castellers. Alguns dels actes més destacats són els següents:
 
- Dimarts 3 a les 20 h, a l'auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals (pl. del Tívoli), projecció del documental La tripleta somiada. És un documental amb imatges i testimonis inèdits que fan un recorregut a través de la història de la colla, recomanat per poder viure-la i entendre-la.
 
- Dijous 5 a les 19.30 h, al local dels Nens del Vendrell, xerrada motivadora a càrrec de Guillem Cabestany, entrenador d'hoquei patins (Moritz CE Vendrell), que explicarà el seu métode per motivar els jugadors, per fer equip, i com ha aconseguit dues copes del rei d'hoquei patins i una copa CERS amb un dels presupostos més baixos de la màxima competició estatal d'hoquei.
 
- Dissabte 7 a les 19 h, al local dels nens del Vendrell, taula rodona "Castellers i independència", amb la participació d'Albert Grau (Colla Jove Xiquets de Tarragona), Carles Feiner Negre (Minyons de Terrassa), Carles Esteve (periodista casteller i Nens del Vendrell), i com a moderador Guillermo Soler (CCCC). L'acte coincideix amb el cap de setmana en el qual moltes colles participen a l'acte organitzat per Òmnium a tot Europa, Catalans want to vote.
 
La celebració clourà el diumenge 8 amb la diada castellera, a les 12:30 a la plaça Vella, on els acompanyarà la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Teléfono: 977 605 206
Dirección: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Te gusta esta pantalla?compártela