Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Noticias de la CCCC

Oferta de feina per a gestor cultural a la Coordinadora de Colles Castelleres

22/05/2018

La junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, en desenvolupament del seu pla de treball i seguint amb les modificacions estructurals a les que es va comprometre en el seu mandat, publica una oferta de feina de gestor cultural. Plaça que creiem absolutament necessària per al desenvolupament dels projectes i de les línies d'acció que ens hem marcat com a programa i contribuir així a la consecució de diferents objectius, entre ells, el canvi de paradigma iniciat en el si de la Institució.

En aquest sentit, les persones interessades en postular-se per cobrir aquesta oferta laboral tenen de termini fins al proper 8 de juny de 2018 per fer arribar a presidencia@cccc.cat les seves candidatures mitjançant currículum i la documentació justificativa que considerin oportuna en base a lo establert en l'oferta, que trobareu sota en format pdf.

Des d'aquí, encoratgem a totes les persones que consideren que poden atendre el perfil i les necessitats a presentar-se a l'oferta en temps i forma, esperant trobar la millor persona per sumar-se al gran projecte que és la Coordinadora en si mateix i els nous reptes i plantejaments de futur que tenim.


PDF
OfertaFeina_CCCC.pdf
E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Teléfono: 977 605 206
Dirección: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Te gusta esta pantalla?compártela