Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Noticias de la CCCC

Granollers acollirà la sisena Jornada de Gestió el pròxim 2 de juny

14/05/2018

L'antiga fàbrica Roca Umbert de Granollers acollirà el pròxim dia 2 de juny la sisena edició de la Jornada de Bones Pràctiques de Gestió en el Món Casteller, organitzada per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i els Xics de Granollers. La jornada, gratuïta per les colles, es desenvoluparà al llarg del matí coincidint amb la setmana en què se celebra el Dia de l'Associacionisme Cultural. La inscripció ja està oberta per les colles.

Pel que fa als continguts, la jornada servirà en primer lloc per presentar l'estudi ‘Els castells des d'una perspectiva de gènere. El paper de les dones a les estructures de poder de les colles castelleres', realitzat pel Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells (CePAC) i l'Institut per la Igualtat de la URV. Seguidament hi haurà dues presentacions més pràctiques referides a la nova normativa de protecció de dades i a l'aplicació de l'IVA a la realitat de les colles. La Jornada es tancarà amb una taula rodona sobre les diferents modalitats de relació econòmica entre els ajuntaments i les seves colles, amb la participació de representants de diversos ajuntaments. 

La Jornada compta amb el suport d'Estrella Damm, Sorea, el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'ajuntament de Granollers. 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Teléfono: 977 605 206
Dirección: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Te gusta esta pantalla?compártela