Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Noviembre

Diada de fi de temporada a Figueres

02/11/2014

Amb l'actuació de les colles següents:

  • Castellers de Santa Coloma
  • Colla Castellera de Figueres
  • Matossers de Molins de Rei

Lloc
Plaça de l'Ajuntament
Población
FIGUERES
Hora
11:30


Resultados
Colla Ronda Intento Tipo de castillo Resultado
Castellers de Santa Coloma 1 1 PILAR DE QUATRE PER SOTA Descarregat
2 1 TRES DE SIS Descarregat
3 1 TRES DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descarregat
4 1 QUATRE DE SIS Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
Colla Castellera de Figueres 1 1 PILAR DE QUATRE CAMINANT Descarregat
2 1 QUATRE DE SET Descarregat
3 1 CINC DE SET Intent desmuntat
3 2 CINC DE SET Intent desmuntat
4 1 CINC DE SET Descarregat
5 1 PILAR DE CINC Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
6 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
6 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
6 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
Matossers de Molins de Rei 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 TRES DE SET Descarregat
3 1 CINC DE SIS Descarregat
4 1 QUATRE DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descarregat
5 1 PILAR DE CINC Descarregat


Comentarios de las colles
Matossers de Molins de Rei
Els Matossers tanquen una de les seves millors temporades a Figueres

La darrera actuació de la temporada per als Matossers va coincidir amb la Diada Final de Temporada de la Colla Castellera de Figueres. Fins a la capital de l’Alt Empordà van viatjar dos autocars amb més de 120 camises marrons per compartir plaça amb els amfitrions, els Castellers de Santa Coloma i els Falcons de Vilanova.
Després de dos pilars de 4 simultanis d’entrada, els Matossers van triar el 3 de 7 per iniciar l’actuació, un castell que van recuperar en la seva 12a Diada, la setmana anterior. Va ser un dels 3 de 7 més segurs i rodons de la temporada, tal com reconeixia el cap de colla al final de l’actuació. A la segona ronda, els de Molins de Rei descarregaven un 5 de 6, que el tronc va salvar amb molt bon ofici a la baixada, després d’una sotragada a la sortida de la canalla. A tercera ronda, els Matossers apostaven per un 4 de 6 amb l’agulla molt lleuger, que van descarregar sense problemes. L’actuació finalitzava amb el pilar de 5, també recuperat en la Diada, i 5 pilars de 3 nets, en els quals van pujar la canalla que no havia fet cap castell. Un cop acabada la jornada, Salva Prat, el cap de colla matosser, va expressar el seu orgull per tota la temporada que ahir finalitzava. Prat també va recordar que amb aquell 3 de 7, ja eren set castells de 7 pisos els que portaven descarregats aquella temporada, cosa que feia molt de temps que no passava.
Per la seva banda, la Colla Castellera de Figueres iniciava l’actuació amb un pilar de 4 caminat i descarregava el 4 de 7 i el seu primer 5 de 7 des de 2001, després de dos intents desmuntats, i van finalitzar la jornada amb un vano de 5. Els Castellers de Santa Coloma iniciaven l’actuació amb un pilar aixecat per sota. Tot seguit descarregaven un 3 de 6, un 3 de 6 amb el pilar i un 4 de 6, i finalitzaven amb dos pilars de 4. Durant l’actuació també van intervenir els Falcons de Vilanova, que van fer diverses construccions falconeres com la pira de 10, 2 triplanxes, capdil 7x8, 2 vols de 3 i 1 de 4, la tripira de 8 i el focking de 6 puntes, per finalitzar amb un pilar de 4 net aixecat per sota.
Les actuacions han finalitzat per als Matossers, però no les activitats castelleres. El proper dissabte, dia 8 de novembre, participaran en l’acte de fi de campanya “Ara és l’hora” de l’ANC a Martorell.Archivos de las Ccolle


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Teléfono: 977 605 206
Dirección: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Te gusta esta pantalla?compártela