Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Julio

Festes del Poble Sec a Barcelona

18/07/2010

Amb l'actuació de les següents Colles:

  • Castellers del Poble Sec
  • Castellers de Sabadell
  • Capgrossos de Mataró

Lloc
Carrer Blai
Población
BARCELONA
Hora
12:00


Resultados
Colla Ronda Intento Tipo de castillo Resultado
Capgrossos de Mataró 1 1 TRES DE VUIT Descarregat
2 1 QUATRE DE VUIT Descarregat
3 1 DOS / TORRE DE VUIT AMB FOLRE Descarregat
4 1 PILAR DE SIS Carregat
Castellers de Sabadell 1 1 DOS / TORRE DE SET Descarregat
2 1 TRES DE SET PER SOTA Descarregat
3 1 CINC DE SET Descarregat
4 1 PILAR DE CINC Descarregat
Castellers del Poble Sec 1 1 TRES DE SET AMB AGULLA / PILAR Descarregat
2 1 CINC DE SET Descarregat
3 1 QUATRE DE SET AMB AGULLA / PILAR Descarregat
4 1 PILAR DE CINC Descarregat
4 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
4 1 PILAR DE QUATRE Descarregat


Comentarios de las colles
Capgrossos de Mataró
Com fa un any arribem al barri barceloní de Poble Sec en el que és la última actuació abans de Santes.
Abans però fem parada a la platja de Mataró on la secció de Rem dels Capgrossos hi organitza la III Regata de la Lliga Catalana de Llagut on hi fem un pilar de 4.
En primera ronda hi fem l’enèsim 4 de 8 com que els anteriors no pateix per enlloc, ben quadrat i amb les mides perfectes. La setmana que ve el quatre amb folre.
En segona ronda i després d’un peu desmuntat, descarreguem sense problemes.
La prova de foc venia amb el 2 de 8 amb folre on el folre eren pràcticament les manilles. Tot i haver-la de treballar des d’un principi i que s’ha girat en excés, la torre s’ha descarregat sense problemes.
En la ronda de pilars, ha tornat l’espadat de 6 per tan sols s’ha pogut carregar. Una llàstima vistes les vegades que s’ha descarregat a assaig.
I la setmana que ve: Santes!!!

Castellers del Poble Sec
Feliç Aniversari! Els Castellers del Poble Sec fan la seva millor actuació en l'XIè Anivesari (Festa Major del Poble Sec)

Fa un any, en el Xè Aniverari, els Castellers del Poble Sec intentàvem el primer castell de set i mig, el 4 amb l'agulla, i no ens en vam sortir. Avui, N'hem descarregat 3. Per primera vegada la colla blau cel hem aixecat tres castells dels anomenats de set i mig en una mateixa diada.

Els assaigs eren prometedors però la colla s'ha presentat a plaça amb el nervi d'encarar tres castells límit. Després dels pilars de 4 d'entrada, la colla ha arrencat amb el 3 de 7 amb l'agulla. El castell ha pujat molt bé de mides. S'ha treballat durant tota l'execució però sense passar per cap perill. És el segon de la història dels Castellers del Poble Sec (el primer va ser el 30 de maig d'aquest any, en la inauguració del nou local)

A segona ronda, el repte més gran, el 5 de 7. Gràcies a la col·laboració de veïns del barri i amics d'altres colles teníem un cordó propi molt solvent, i les colles convidades també han ajudat força. I la minicatedral ha sigut molt ràpida, amb convicció. Mentre la banda del 3 ha pujat bé de mides, la del 2 no estava del tot ben encarada. Aquesta és la part que ha patit més durant la baixada, ja que just després de l'aleta han vingut un parell de batzegades que han obligat a suar el castell. És el segon de la colla (el primer va ser el Novembre del 2009, Diada de Tardor)

Intentant evitar l'eufòria i la relaxació, el 4 de 7 amb l'agulla de la tercera ronda ha pujat amb dues rengles massa obertes. El tronc ha estat incòmode tot el castell però l'ha defensat amb solvència. El pilar no ha tingut cap problema, i ara sí, podíem cridar que havíem descarregat la millor actuació, amb tres castells de la gamma alta de set. El tercer descarregat per la colla.

Pletòrics i plens de confiança, els pilaners fins i tot han girat el pilar de 5 del vano amb el qual s'ha tancat l'actuació. Una diada ràpida i profitosa per totes les colles, que han col·laborat molt a les pinyes.

Després d'aquesta actuació els Castellers del Poble Sec comencem vacances castelleres. Tornem als assajos el 27 d'agost i la primera actuació de la segona part de la temporada serà l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya.

E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Teléfono: 977 605 206
Dirección: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Te gusta esta pantalla?compártela