Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Mayo

Festa Major del Roser a Cerdanyola

09/05/2010

Amb l'actuació de les següents Colles:

  • CastellersCerdanyola
  • Castellers de Badalona
  • Castellers de Caldes de Montbui

Lloc
Plaça Abat Oliva
Población
CERDANYOLA DEL VALLÈS
Hora
12:00


Resultados
Colla Ronda Intento Tipo de castillo Resultado
Castellers de Badalona 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 QUATRE DE SET Descarregat
3 1 TRES DE SET Intent desmuntat
3 2 CINC DE SIS Descarregat
4 1 TRES DE SET Descarregat
5 1 PILAR DE CINC Descarregat
Castellers de Cerdanyola 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 DOS / TORRE DE SIS Descarregat
3 1 QUATRE DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descarregat
4 1 TRES DE SIS Descarregat
5 1 CINC DE SIS Descarregat
6 1 PILAR DE CINC Descarregat


Comentarios de las colles
Castellers de Badalona
Cerdanyola, 09/05/2010
Els Castellers de Badalona han actuat avui a Cerdanyola en motiu de la festa major del Roser juntament amb la colla local, els Castellers de Cerdanyola.
Un cop realitzats els dos pilars de quatre d’inici, els micacos han començat amb un dels reptes del dia, el 4d7. El castell s’ha alçat un pèl deformat, fet que ha dificultat la feina al pis de quarts que han hagut de treballar amb mides complicades. Tot i així, el castell s’ha pogut descarregar amb serenitat per a afrontar amb més confiança el 3d7. El primer intent ha pujat també malament de mides i això ha provocat que, amb acotxador col•locat, la colla decidís desmuntar el castell per encarar-lo millor. A la ronda de repetició, han alçat un 5d6 que hauran d’aixecar un pis per a la setmana que ve i que ha servit per acabar de rodar canalla i tronc en l’estructura. El castell s’ha realitzat amb molt bon ritme i molta serenitat i seguretat. Sense cap mena de tremolor, ni entrebanc, la colla micaco ha descarregat un 5d6 que serveix per encarar amb ganes la propera festa major. A tercera ronda la colla ha decidit tornar a intentar el 3d7 que s’havia acabat d’agafar bé a la primera. El segon intent ha pujat ràpid, fi i segur i, tot i que la rengla ha hagut de treballar, s’ha descarregat amb molta solvència. Per posar la cirereta a una bona actuació, els micacos han volgut assaborir el tercer pilar de cinc de la temporada, que de bellíssima estampa s’ha descarregat amb molta facilitat aparent.
Aquesta és l’última actuació que els micacos tenen per encarar la festa major de Badalona, ja que ara comença el compte enrere i aquesta intensa setmana servirà per acabar de polir els detalls dels objectius del proper diumenge 16 de maig.Archivos de las Ccolle
Pdfcerdanyola_25-04-2010.pdf Pdfcronica_09-05-2010.pdf


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Teléfono: 977 605 206
Dirección: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Te gusta esta pantalla?compártela