Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Mayo

Diada de Festa Major a Vilassar de Dalt

01/05/2010

Amb les següents colles

  • Capgrossos de Mataró
  • Castellers de Sants

Lloc
Plaça de la Vila
Población
VILASSAR DE DALT
Hora
18:00


Resultados
Colla Ronda Intento Tipo de castillo Resultado
Capgrossos de Mataró 1 1 PILAR DE QUATRE CAMINANT Descarregat
2 1 TRES DE VUIT Descarregat
3 1 QUATRE DE VUIT Descarregat
4 1 DOS / TORRE DE SET Descarregat
5 1 PILAR DE CINC Descarregat
5 1 PILAR DE CINC Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
Castellers de Sants 1 1 PILAR DE QUATRE CAMINANT Descarregat
2 1 TRES DE VUIT Descarregat
3 1 QUATRE DE VUIT Descarregat
4 1 DOS / TORRE DE SET Descarregat
5 1 PILAR DE CINC Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat


Comentarios de las colles
Capgrossos de Mataró
Primera actuació fora de Mataró i acompanyats pels Castellers de Sants. Arribem a la tradicional visita a Vilassar de Dalt amb bona forma. Pilar de 4 caminant i comencem amb l’aposta segura, un 3 de 8 de postal. En segona ronda apostem pel 4 de 8 i com el castell anterior, en cap moment va patir l’estructura i tampoc semblava que fos el primer de la temporada.
Acabem la ronda de castells amb el segon 2 de 7 de la temporada. Al igual que els castells anteriors, no té ni el mínim bellugueix. La cirera del castell va ser la figereta al pis de dosos.
Vano de 5 i pilar de cinc al balcó per acomiadar l’actuació.

Castellers de Sants
Els de Sants, al costat dels Capgrossos de Mataró, ens vam presentar a Vilassar de Dalt amb la intenció de desafiar un cel força gris. La pluja va fer tard, i quan queien les primeres gotes ja passava una bona estona del final de l'exhibició.

En primera ronda es va optar pel 3de8, el millor dels 3 alçats ahir, que després d'un peu desmuntat no va oferir cap complicació.

Un cop completat el 3 vam atacar el carro gros, o 4de8, que es va resistir un pèl més que la setmana passada però no va perillar en cap moment. I això que presentava diversos canvis respecte l'anterior!

Per arrodonir l'actuació es va plantar el 2de7, que va insinuar alguna dificultat al girar-se durant la carregada. Aquest fet no va complicar excessivament l'execució i vam resoldre-ho amb solvència.

Així es firmava el que és la segona clàssica de 8 d'enguany (amb diversos canvis!), i es consolida el que de moment és el millor inici de temporada dels de la camisa grisa. Veurem si la setmana que ve podem pujar el llistó en forma de 2de8 amb folre. Tot dependrà de que hi siguem tots tant dimarts com divendres.

Per la seva banda, els Capgrossos de Mataró van fer idèntica actuació assolint la seva primera clàssica d'enguany. Si tot va bé la setmana vinent es plantaran a Sants amb la intenció de folrar-se.Archivos de las Ccolle


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Teléfono: 977 605 206
Dirección: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Te gusta esta pantalla?compártela