Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Septiembre

Festa Major de Santa Coloma de Gramenet

02/09/2012

Actuació de Festa Major, amb la participació de les colles:

  • Castellers de Santa Coloma
  • Castellers de Badalona
  • Castellers de la Sagrada Família

Lloc
Plaça de la Vila
Población
SANTA COLOMA DE GRAMENET
Hora
12:00


Resultados
Colla Ronda Intento Tipo de castillo Resultado
Castellers de Badalona 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 CINC DE SIS Descarregat
3 1 QUATRE DE SET Descarregat
4 1 DOS / TORRE DE SIS Descarregat
5 1 PILAR DE CINC Descarregat
Castellers de la Sagrada Família 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 TRES DE SET Descarregat
3 1 QUATRE DE SET Descarregat
4 1 TRES DE SIS PER SOTA Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
Castellers de Santa Coloma 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 QUATRE DE SIS Descarregat
3 1 QUATRE DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descarregat
4 1 TRES DE SIS Descarregat
5 1 PILAR DE QUATRE Descarregat


Comentarios de las colles
Castellers de Badalona
Santa Coloma de Gramanet, 02/09/2012

PRIMERS CASTELLS DE SET DESPRÉS DE L’ESTIU

El mes d’agost, en el marc de la festa major d’estiu de Badalona, els Castellers de Badalona vam alçar els nostres primers castells i vam reprendre els assajos després de l’aturada estival. Amb el record d’haver descarregat, per primer cop a la història, el dos de set, la segona part de la temporada micaco es presenta d’allò més engrescadora, amb la participació per primer cop en el Concurs de Castells de Tarragona, on hi participen les millors colles del món casteller.

Per a poder repetir els èxits ja assolits cal no afluixar i mantenir el nivell de castells de set, i aquest cap de setmana, amb les primeres actuacions, s’han fet grans passes en aquesta direcció. L’actuació de dissabte, a la plaça de la Catedral de Barcelona, es presentava relaxada, però la colla ha volgut demostrar el bon nivell aixecant el primer castell de set després de l’estiu. Un cop descarregat el dos de sis, que no va presentar cap problema, es va alçar el tres de set. Tot i les baixes es va poder alçar amb seguretat i la descarregada es va realitzar plàcidament. El quatre de sis amb agulla, amb un pilar al mig renovat i amb molt de futur, tampoc va suposar un problema, i va servir per seguir rodant castellers i canalla. El pilar de cinc, també amb una alineació renovada per la part de dalt, va posar la cirereta i va demostrar la feina feta aquests primers assajos.

Però la colla no es va conformar estrenant el tres de set a Barcelona, i pel dia següent a Santa Coloma l’objectiu era alçar l’altre castell bàsic de set, el quatre de set. D’entrada s’ha alçat el cinc de sis, que es pretén alçar un pis més la diada de l’onze de setembre i que no ha presentat cap dificultat. A segona ronda el quatre de set s’ha aixecat sense dubtes, amb la confiança de la feina ben feta, i amb estrenes per la part alta del castell. La descarregada, tot i un tremolí constant, no s’ha posat en perill en cap moment. La sensació d’haver fet els deures ben fets va servir per mostrar el bon estat de forma del dos, que esperem aixecar-lo de set pisos el més aviat possible. Amb canvis respecte el del dia anterior, el pilar de cinc ha servit per cloure una diada amb molt bones vibracions. Per primer cop la colla ha aconseguit descarregar un castell de set pisos a vila veïna de Santa Coloma, i també per primer ha alçat el pilar de cinc.

Castellers de la Sagrada Família
Arribem als 25 castells de set descarregats al llarg d’aquest 2012

Després de les vacances hem tornat amb força a la Diada de la Festa Major de Santa Coloma de Gramanet, compartint plaça amb els Castellers de Badalona i Castellers de Santa Coloma.
Tot i portar únicament una setmana d’assajos, la colla ha afrontat aquesta jornada amb l’objectiu de descarregar dos castells de set i agafar confiança de cara als reptes que ens esperen en aquesta segona part de la temporada.

El resultat no ha pogut ser millor, i després del cercavila i el pd4 d’entrada, els Castellers de la Sagrada Família hem completat a la plaça de la Vila de Santa Coloma els 3d7, 4d7 i 3d6 per sota, acabant amb dos pilars de quatre simultanis. Amb aquesta actuació, els Castellers de la Sagrada Família hem arribat als 25 castells de set descarregats durant aquest any 2012, i mantenim la il•lusió i la confiança de cara al que resta de temporada.

Felicitar també a les altres dues colles i especialment als castellers locals pel seu primer 4d6a descarregat aquest any.Archivos de las Ccolle
Pdfstaconpd02-09-12.pdf Pdfstaco02-09-12.pdf


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Teléfono: 977 605 206
Dirección: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Te gusta esta pantalla?compártela