Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Septiembre

Festa Major a Molins de Rei

30/09/2012

Actuació de Festa Major en la qual participen les colles:

  • Matossers de Molins de Rei
  • Castellers de Badalona
  • Castellers de la Sagrada Família

 


Lloc
Plaça de l'Església
Población
MOLINS DE REI
Hora
12:30


Resultados
Colla Ronda Intento Tipo de castillo Resultado
Castellers de Badalona 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 QUATRE DE SET Intent desmuntat
2 2 TRES DE SET Descarregat
3 1 QUATRE DE SET Intent desmuntat
3 2 QUATRE DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descarregat
4 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
Castellers de la Sagrada Família 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 TRES DE SET Descarregat
3 1 QUATRE DE SET Descarregat
4 1 DOS / TORRE DE SIS Descarregat
5 1 PILAR DE CINC Descarregat
Matossers de Molins de Rei 1 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
2 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
3 1 TRES DE SET Carregat
4 1 DOS / TORRE DE SIS Descarregat
5 1 CINC DE SIS Descarregat
6 1 PILAR DE CINC Descarregat
6 1 PILAR DE QUATRE Descarregat
6 1 PILAR DE QUATRE Descarregat


Comentarios de las colles
Castellers de Badalona
Molins de Rei, 30/09/2012

ENTREBANCS I MALA SORT A MOLINS DE REI

Després d’un assaig motivador, amb interessants proves de 7d7, 2d7 i 3d8, els Casteller de Badalona plantejàvem una diada de màxims a Molins de Rei, amb tres castells de set que estan al nostre abast: el tres de set, el quatre de set i el tres de set amb l’agulla.
Després dels pilars d’inici d’actuació, el primer castell escollit ha estat el quatre de set, que ja hem descarregat sis cops enguany. La confiança ha jugat una mala passada, la mala quadratura s’ha fet notar i amb acotxador col•locat una forta batzegada ha fet creure que era més assenyat desmuntar, no arriscar i repetir-ho amb una millor quadratura al tronc i a la pinya. Per treure pressió, a ronda de repetició hem alçat el tres de set, que no ha suposat cap problema. Àgil, de bona mida i sense tremolar s’ha descarregat amb comoditat.
A segona ronda hem repetit el quatre de set, aquest cop sí amb millor quadratura general. Però els nervis de l’intent desmuntat anterior s’han fet notar a la canalla, que amb l’enxaneta remuntant el pis de dosos, la petita ha decidit no travessar l’estructura i tirar avall. Amb una forta decepció, la tècnica ha decidit no pressionar més, i donar per acabat els atacs al quatre de set, que avui se’ns ha resistit. Per calmar els ànims, el quatre de sis amb agulla ha estat el castell triat, però no ha estat pas el camí de roses que s’esperava. Amb l’enxaneta dalt del castell, un dels dosos s’ha plegat perillosament i acotxador i enxaneta han hagut de baixar ràpidament per on han pogut per no caure. Però amb l’agulla ja bastida a l’interior, l’acotxador ha hagut de refer la pujada per entrar dins del pilar, ajudat pel pis de terços. Finalment l’agulla s’ha descarregat normalment, però l’execució tan poc ortodoxa del castell no ha ajudat a asserenar els ànims de la colla i de la canalla en particular.
Pel que fa a la tercera ronda, després de parlar amb les altres colles participants, s’ha decidit renunciar-hi per no allargar més l’actuació i donat que ja havíem renunciat als principals objectius de la diada no era necessari arriscar més del compte. Avui s’ha demostrat que la preparació del tronc, la pinya i la canalla no és suficient per descarregar els castells, i sovint fa falta sort perquè tot plegat surti bé, ja que amb una preparació excel•lent, castells que enguany els hem pogut fer molt sovint i sense complicacions, avui se’ns han resistit.Archivos de las Ccolle
Pdfmolins30-09-12.pdf Pdfmolinsnpd30-09-12.pdf


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Teléfono: 977 605 206
Dirección: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
Te gusta esta pantalla?compártela